Ваєнга готується знову стати мамою

30 січня 2013, 17:45

У російської співачки Єлени Ваєнги незабаром з'явиться ще одна дитина.

Артистка, яка у серпні минулого року народила сина Івана, хоче знову стати мамою, пишуть "7 дней".

Ваєнга планує взяти дівчинку з дитячого будинку.


Майже одразу після пологів російська шансоньє зізналася:

"Я мрію про дівчинку. Нормальній людині хочеться і сина, і доньку. Але поки заважають певні обставини. По-перше, це здоров'я. Другу причину не знаю, як і назвати. Це не гроші. Зрозумійте, я півроку не виступала, і разом зі мною були без роботи 18 осіб! Зараз я поєдную в собі функції мами і тата. Але я не скаржуся, таке життя. Мені б вдома сидіти, а я працюю".

Та, схоже, не зважаючи на обставини та відповідальність перед великим колективом, необхідність постійно гастролювати і заробляти гроші, заповітна мрія Ваєнги скоро здійсниться.

У найближчому майбутньому артистка планує таки взяти дитину з дитячого будинку.

Ваєнга зібралася вдочерити дівчинку

Зараз Ваєнга зайнята підготовкою всіх необхідних для цього паперів. Але паперовою тяганиною Єлену не налякати. Вона каже, що і так на шляху до мети подолала чимало перепон. Наприклад, близькі співачки, за її словами, застерігали її від цього кроку. Але не в звичках Ваєнги міняти рішення на половині шляху.

"Мене довго відмовляли. Ну, у мене ж сильний характер! Мені чим більше говорять "ні", тим більше я наполягаю", - зауважила зірка.

Свого сина, а незабаром і маленьку дочку, Ваєнга хоче бачити добрими, справедливими людьми. Єлена не приховує, що поява на світ маленького чоловічка минулого літа докорінно змінило її життя.

"Якщо жінка народжує дитину в 18 років, її світ не перевертається. А коли народжуються діти після 30 років, то у вас точно міняються пріоритети", - запевнила співачка.

Поки ж вихованням сина Івана Ваєнга змушена займатися в перервах між гастролями та репетиціями. І іноді втома дає про себе знати.

"Я точно сувора зі своїм сином. Він уже більш-менш дорослий. Один раз він мене взяв і рукою ляснув, і я взяла і так само його шльопнула. І навіть очманіла. З дівчинкою, якщо в майбутньому вона у мене з'явиться, ще якось можна буде домовитися, напевно...", - зауважила Єлена.

Фото "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів