Мама Собчак розповіла про майбутніх онуків

4 лютого 2013, 15:01

Мама тусовщиці Ксенії Собчак, екс-сенатор Людмила Нарусова, знала про майбутнє весілля дочки з актором Максимом Віторганом.

Новоспечена теща розповіла, як розписувалися молодята та про їхні плани на дітей.

Як розповіла Нарусова, плани щодо весілля Ксенії та Максим тримали в таємниці навіть від рідних. Щоправда мамі Собчак розповіла про майбутнє торжество ще за місяць до нього, пишуть "Дни.ру".


"Це не поспішне рішення. Про це знали близькі люди ще місяць тому, просто вона ретельно приховувала це від преси. Вона хотіла, щоб це було її свято, а не папарацці. Я як мати приймаю будь-який її вибір. Головне, щоб їй було добре", - зауважила Нарусова.

За її словами, зберігати все в секреті було непросто. Молодята вирішили обійтися без традиційних пишних весільних урочистостей і вважали за краще зробити все буденно. Єдиною даниною традиціям стала весільна сукня з мереживом від дизайнера Уляни Сергієнко.

Сама церемонія, за словами Нарусової, була буденною.

Собчак и Віторган побралися у порожньому РАГСі

"Церемонія пройшла в абсолютно порожньому РАГСі. Була жінка, яка зареєструвала їх шлюб, вони, батько Максима і я. Все це було, я б сказала, нарочито буденно, так як вони і хотіли", - розповіла жінка.

Іншому виданню - "Комсомольской правде" - Мама Ксюші Собчак розповіла щодо можливої вагітності доньки.

Так, на запитання, чи готові Ксенія і Максим подарувати їй онука, Нарусова відповіла: "Думаю, покищо ні".

Нагадаємо, 1-го лютого Ксенія Собчак та син популярного актора Еммануїла Віторгана Максим взяли шлюб.

Парочка оголосила про свій новий статус чоловіка та дружини у кінотеатрі, куди запросили купу друзів на нібито прем'єру фільму.

Чутки про роман Ксенії Собчак з Максимом Віторганом з'явилися в пресі після того, як парочка з'явилася на одному світському заході. 31-річна телеведуча і 40-річний актор ніжно трималися за руки і весь час обіймалися.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів