Американському сенатору приписують зв’язок з українкою

6 лютого 2013, 14:56

Американського сенатора Боба Менендеса, якого нещодавно обрали на пост глави комісії Сенату з міжнародних справ, було викрито у зв'язку з моделлю і актрисою українського походження Світланою Бучик.

Про це пише "NEWSru.com" з посиланням на газету "The Miami Gerald".

Видання посилається на інформацію, отриману від Пітера Вільямса. Він у червні минулого року надіслав журналістці Ронді Шварц лист із розповіддю про любовні пригоди сенатора. У листі також фігурував спонсор кампанії сенатора Соломон Мелджен.

Вільямс стверджував, що Світлана, яка є коханкою обох чоловіків, "літала з ними на літаку і плавала на яхті".


Сенатору закидають зв'язок з українською актрисою

У телефонному інтерв'ю Бучик підтвердила факт "співпраці" з доктором Мелдженом, однак характер їхніх відносин пояснити відмовилася.

"Він чудова людина, завжди був зі своєю родиною. До мене ставився добре, він дуже щедрий, ніколи не скупився на гроші", - сказала Світлана.

Цікаво, що в листопаді минулого року у ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Менендес нібито користувався літаком доктора Мелджена для польотів в Домініканську республіку на зустрічі з повіями.

У зв'язку з цим ФБР провело обшуки в офісі Мелджена у Флориді. Крім того, власне розслідування почав комітет сенату з етики.

Світлана Бучик - українка за походженням

Згідно з інформацією видання "Breitbart", зв'язок Бучик з Менендесом і Мелдженом тривав кілька років.

Світлана зараз живе у Нью-Йорку. У віці 15-ти років вона з сім'єю переїхала з України до Іспанії, а потім перебралася до Нью-Йорка, де вчилася у театральній студії Лі Страсберга.

Менендес, до речі, рішуче відкидає всі звинувачення у зв'язках з повіями.

Фото Reuters з сайту "NBC News' та фото з особистого сайту Бучик

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів