Бекхему приписують дублера дупи

7 лютого 2013, 17:30

Шанувальники та шанувальниці м'язистого тіла футболіста Девіда Бекхема ризикують бути розчаровані.

Одягнена в труси дупа, котру крупним планом показують в рекламному ролику зі спортсменом у головній ролі, насправді може виявитися не його.

Ці чутки з'явилися в Twitter після того, як гострозорі фани вгледіли на фото зі зйомок напівоголеного чоловіка, дуже схожого на Девіда.

Про це пише "The Daily Mail".


На задньому плані - напівголий чоловік, схожий на Бекхема

Невідомий чолов'яга на задньому плані має точнісінько таку зачіску, як у Бекхема. На думку пильних інтернет-користувачів, це не просто так.

Підозру викликав і той момент ролика, на якому Девіда, який біжить, показують ззаду. Здається , що татуювання містичним чином "зникають" з його правиці. Тату з іменем сина, Брукліна, на його попереку теж не видно.

Зачіска теж схожа

Зате в останніх секундах ролику, де головний герой поправляє трусики, татуювання точно з'являється. Але, як зазначає видання, воно видається дещо більшим, ніж у "справжнього" Бекхема.

"Це було дуже весело – протягом дня грати героя екшну, виконуючи всі ті трюки та потрапляючи в несподівані ситуації", - раніше ділився враженнями від зйомок сам Девід.

Фани "недорахувалися" татуювань

Питання, чия ж попа насправді знімалася в ролику, лишається відкритим. Компанія "H&M", на чиє замовлення режисер Гай Річі зняв відеоролик, від коментарів відмовилася.

Фото з Twitter та скіншот із відеоролика з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів