Волочкова вийшла заміж в кредит

12 лютого 2013, 14:07

Російська балерина та тусовщиця Анастасія Волочкова брала кредит, аби оплатити власне весілля.

Як з'ясувалося, екс змусив білявку взяти кредит на 3 мільйони доларів й досі не повернув їй гроші, пише "Экспресс-газета".

Нещодавно скандальна танцівниця розсварилася із колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним і заявила, що він винен їй купу грошей.


Щоправда, про яку саме суму боргу йдеться Настя не розповіла.

Більш балакучим виявився найближчий друг Волочкової - танцюрист її шоу-балету Марат Корольов.

"Шлюб Насті та Вдовіна є ще більш фейковий, ніж здається на перший погляд. По-перше, вони ніколи не були одружені. Але це не новина. По-друге, Вдовін не так багатий, як каже Анастасія. По-третє, вона сама оплатила власне весілля", - розповів він.

Волочкова взяла кредит на 3 мільйони доларів, аби відгуляти не справжнє весілля?

За словами Марата, Вдовін був на межі банкрутства, і щоб хоч якось врятувати власне підприємство, він попросив Настю взяти кредит у банку на 3 мільйони доларів.

Волочкова буцімто погодилася за умови, що 1 мільйон піде на їх з Ігорем весілля.

Нагадаємо, за бізнесмена і доктора юридичних наук Ігоря Вдовіна Анастасія Волочкова вийшла заміж у 2007-му році. Згодом артистка зізналася, що весільна церемонія була фіктивною і офіційно вони так і не були розписані.

У 2005-му році балерина народила чоловікові дочку Аріадну Волочкову.

До слова, незабаром Волочкова заспіває. Білявка візьме участь в одному пісенному шоу.

Щоправда, це не буде дебютом Насті в якості виконавиці. Перша пісня, яку вона виконала з великої сцени, називалася "Балерина", і була написана Ігорем Ніколаєвим.

У січні на святкуванні свого 37-річчя Волочкова виконала перед гостями кілька пісень. Також балерина разом з дочкою Аріадною періодично записуються в студії звукозапису.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів