Дімопулос: Седокова піариться на власній родині

12 лютого 2013, 14:31

Екс-"ВІА Гра" Санта Дімопулос запевняє, що скандал через чоловіка Ганни Седокової є піаром для останньої. За словами Санти, вони з Анею друзі і вона не крала в неї чоловіка.

Про це Дімопулос розповіла "ТСН. Особливе".

Як розповідає сама Санта, вона поїхала до США, щоб записати пісню. А у вільний час зустрілася з друзями, один з яких є чоловіком Сєдокової – Максим Чернявський.

Втім, як відомо, Аня не знала про походеньки чоловіка разом з Дімопулос і компанією.


"Слухайте, ну це таке марення. Це наш друг і Аня наша подруга. Мабуть, вона хоче собі піар-акцію зробити. Мабуть вона трошки не в темі, я не знаю... Ми перетинаємося у спільних компаніях. І мені звичайно дуже смішно це… Якось я трошки не розумію Аню в цій ситуації. Це жах звичайно якийсь", - каже Санта.

Санта запевняє, що не розуміє Седокову та її гнів

Також через надмірну увагу бідкається чоловік екс-"ВІА гри", Володимир Самсоненко.

"Макс чудовий хлопець і у них сім'я, я не хочу коментувати їхні стосунки,, але я можу сказати, що втомився від того, що люди "піаряться" на своїх власних сім'ях. Це повна маячня і нас десь це зачіпає скрізь", - каже пасинок Валентини Семенюк.

"Нехай самі вони розбираються в цій ситуації. Ми з Максом в дуже хороших дружніх стосунках, я зараз буду в Лос-Анджелесі, ми обов'язково зустрінемося, і він маленьку екскурсію яку-небудь зробить", - зазначає Володимир.

Подружжя Дімопулос-Самсоненка не хоче, щоб їх втягували у сімейні конфлікти інших пар.

"Я розмовляла з Максом з цього приводу, він теж в шоці, це мабуть піар, знаючи Аню. Не можу говорити на цю тему, ви зрозумійте, я поважаю Аню, незважаючи ні на що. Я до них дуже добре ставлюся і я не обговорюю це навіть з Вовою... Тому не можу. Просто я хороший друг. Я не можу такого говорити", - запевняє Санта.

"Нехай вони самі розбираються. У них є спільні діти, вони чудова пара, вони відмінно виглядають і дай Боже їм здоров'я і нехай у них все буде нормально. Але це їхня особиста справа наскільки заходити в цьому "піарі" в сім'ю, для мене ці речі були загадкою, як люди можуть це робити", - додає Володимир.

Нагадаємо, днями у соцмережі Седокова розвела цілий скандал з приводу того, що її чоловік Максим потусив з Сантою.

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів