Ріанну порівняли з принцесою Діаною

18 лютого 2013, 18:12

Видання "The Sunday Times" розмістило на своїй обкладинці колаж зі знімків принцеси Діани та барбадоської співачки Ріанни.

На думку автора статті "Чому Ріанна – це нова Діана", відомої феміністки Камілли Пальї, між цими двома улюбленицями публіки є багато спільного.

Про це пише "The Sunday Times".

Із часів Діани нікому не вдавалося так спокусливо й чарівно фліртувати зі світовими ЗМІ, як тепер робить це Ріанна. Її світлини стають посланнями спокуси, непокори та помсти, відображенням бурхливих взаємин із коханим.


Ріанну авторка називає "ще однією жертвою хворобливого романтичного трикутника", яка не може вирватися з залежності від Кріса Брауна.

Ріанна та принцеса Діана мають багато спільного?

Діана та Ріанна спочатку були чутливими й добрими "провінційними дівчатами", які поволі відкрили в собі "фотогенічну віртуозність" і стали для камер живими скульптурами. В обох розвинулася фальшива близькість із фотографами і публікою, обоє знищували себе в марній гонитві за надійністю в коханні, пише Палья.

Утім Діана врешті прийняла свою самотність, тоді як Ріанна, жертва "класичного синдрому битої жінки", досі сподівається змінити і врятувати свого кривдника, додає автор.

"Коли твоє обличчя співставляють з лицем принцеси Діани на обкладинці "The Sunday Times", це… Я ніколи не думала, що так багато людей знатимуть моє ім'я, а тепер воно на одній обкладинці з принцесою Діаною ", - написала здивована Ріанна в своєму Twitter.

"Життя така чудова річ, коли ти дозволяєш йому таким бути", - додала співачка.

Фото з Twitter Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів