Учасник "Backstreet Boys" заручився

23 лютого 2013, 12:01

Учасник колись популярного гурту "Backstreet Boys" Нік Картер зібрався під вінець.

33-річний співак заручився зі своєю подругою - фітнест-експертом та актрисою Лорен Кітт.

Про це Картер повідомив виданню "People".


"Обручка лежала у мене в кишені десь два тижні. І якось я подумав: "Я не хочу більше! Це зводить мене з розуму!". Я просто хотів вдягти каблучку на її палець", - зізнався Нік.

Пропозицію руки і серця артист планував зробити під час романтичної прогулянки на човні. Однак все пішло не так гладко, як очікувалося.

"Наш човен був у такому поганому стані, тому що я не користувався ним, здається, років шість. Мені знадобилося п'ять днів провести буквально навколішках, щоб привести його до ладу. Двигун був не до кінця полагоджений, але ми все ж вирішили вийти у море", - розповів Картер.

Нік Картер з "Backstreet Boys" дозрів до шлюбу

Незважаючи на кілька зупинок через несправність двигуна, учасник "Backstreet Boys" та його кохана прибули на острів. Там Нік опустився на одне коліно й вручив нареченій каблучку з діамантом у сім каратів.

"Вона сказала: "Так». А я сказав: "Я не знаю, що робити". Вона сказала: "Ти повинен вдягнути її мені на палець". Я так і зробив. Я перебував в стані шоку", - зізнався співак.

До слова, Лорен Кітт, із якою Нік Картер зустрічається чотири роки, запевнила, що навіть не очікувала пропозиції.

Наречені планують запросити на своє весілля усіх учасників "Backstreet Boys". Та спершу Нік має з'ясувати, коли його колеги матимуть час.

Адже наразі колектив працює над новим альбомом. А в жовтні планує відправитися у турне з нагоди 20-річчя гурту.

Скріншот "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів