Буланова розлучається через чоловікові зради?

25 лютого 2013, 18:28

Подейкують, шлюб російської співачки Тетяни Буланової та футболіста і Владислава Радімова розпався через зради.

Причому коханий почав "ходити наліво" практично з початку подружнього життя, пише "Экспресс-газета" з посиланням на джерела з оточення артистки.

Нагадаємо, Тетяна Буланова і Владислав Радімов одружилися в 2005-му році. Незабаром у них народився син Нікіта. Однак щаслива родина поступово руйнувалася.


"Напевно, причина полягала в мені. Влад завжди дуже старався для сім'ї, для мене і дітей. А ось я неправильна дружина: рідко буваю вдома, господиня ніяка, практично не готую. Удома виглядаю так собі - ходжу без макіяжу, в простих капцях і затрапезному халатику. Тільки так можу розслабитися", - говорила Буланова.

"А чоловікові, напевно, хотілося б завжди бачити мене ідеальною. До того ж Влад дуже ревнивий, хоч і намагається всіляко це приховати. Він ревнує і до мого оточення, і до роботи", - зауважила вона.

У результаті стосунки пари настільки зіпсувалися, що справа ледь не дійшла до розлучення. Проте все змінилося в одну мить - у Радімова з'явилися серйозні проблеми з роботою.

"Своєю бідою він поділився зі мною, як зазвичай, есемескою. Написав про те, що це кінець і його життя зруйнувалося. Тоді я відчула, як йому боляче. Звичайно, ні про яке розлучення мови вже не йшло" - розповіла Буланова.

Та, схоже, шлюб артистці зберегти так і не вдалося.

Буланова таки розлучється вдруге?

Незважаючи на те, що в одному з недавніх інтерв'ю Буланова не приховувала, що її сімейне життя переживає не найкращі часи, вона все ж зізнавалася, що на розлучення не подавала.

Зараз же все змінилося. Тетяна і Владислав все ж готуються до розлучення. Подружжя вже встигло роз'їхатися по різних квартирах, і зараз все, що їх гальмує - саме розділ квартири.

Пліткарі наполягають, що вся справа - в зрадах Радімова: зраджувати Тані він нібито почав на третій рік після весілля.

"У нас частенько розважалася дочка відомого ювеліра - Ганна Ананова. Папа багатий, гроші є. Їй хотілося по-жіночому похвалитися, і вона мені зізналася, що зустрічається із зіркою футболу Радімовим, який тут був завсідником. Буланова нещодавно народила сина Нікіту і всю себе присвятила дитині. А Владислав у цей час знайшов дружині заміну", - розповіло джерело.

Через пару місяців роман футболіста з донькою ювеліра буцімто зійшов нанівець.

Про цю інтрижку чоловіка Буланова, звичайно, не знала. Але здогадувалася, що коханий їй зраджує.

Нагадаємо, до Радімова Буланова перебувала у шлюбі зі своїм продюсером Миколою Тагріним. Їхні стосунки тривали 14 років.

Від першого чоловіка Буланова має сина Олександра, а у другому шлюбі в Тетяни народився син Нікіта.

Фото "Московский комсомолец"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів