Соратниця Симоненка вважає його дуже скромним

26 лютого 2013, 14:37

Новоспечена депутатка Оксана Калетнік, яка носить годинник за 24 тисячі доларів, вважає, що лідер комуністів Петро Симоненко – дуже скромна людина.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналу "Публичные люди".

Як відомо, Оксана Калетнік прийшла в політику з бізнесу. За її словами, на цей крок вона наважилася завдяки пораді друзів.

А от родичі жінки, які вже давно у політиці, навпаки її відмовляли. Брат Ігор Калетнік взагалі дуже жорстко відреагував на бажання сестри піти в політику.


"Коли ми зустрічалися в сімейному колі, ми часто "заводилися", і він мені кричав: "Та хто ти така?! Бізнесменішка! Ти навіть не уявляєш, як працює державна машина!". Має бути персональна відповідальність" - переконана депутатка.

Калетнік пішла у політику попри застереження родичів. На фото з донькою

А от на запитання про те, звідки в Петра Симоненка, який ніколи не мав бізнесу, будинок за півтора мільйона доларів, Калетнік відповіла:

"Я дотримуюся одного правила: коли мова заходить про приватне життя та особисті стосунки, кажу тільки за себе. Все інше вважаю плітками. Особисто я вважаю Петра Миколайовича скромною людиною, навіть іноді дивуюся його зайвій скромності. Оцінюючи сучасну реальність, він - за тих спокусах і можливостях - міг би бути зовсім іншим".

Фото з сайту "Публичные люди"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів