На весіллі Джолі-Піттів будуть поні і слони?

26 лютого 2013, 17:32

Весілля зіркової пари – Анджеліни Джолі й Бреда Пітта відбудеться в травні. Гостей на святковому прийомі вони дивуватимуть поні, дикими квітами та кущами, постриженими в формі слоників.

Цими подробицями поділилася з британським журналом "Grazia" жінка на ім'я Люсіль Мішель, котра начебто буде весільним флористом Джолі та Пітта.

Про це пише "Contact Music".

Зі слів Мішель, весілля призначено на кінець травня. Відбудеться воно в французькому маєтку молодят.


Обабіч під'їздної алеї будуть фонтани, а ще там стрибатимуть шотландські поні. Коло паркмайданчику ж гостей привітає ціла зграя слонів. Кожен із фігурно обстрижених кущів уособлюватиме когось із членів сім'ї Джолі-Пітт.

Пітт і Джолі запланували весільних поні та слонів?

"Бред сподівається, що це змусить їх посміхнутися. Здається, слони – то була ідея дітей", - говорить флористка.

"Вони бажають, щоби весілля відбулося перед самим заходом сонця, щоби, коли вони говоритимуть обітниці, церква була залита дивовижним червоним, помаранчевим і жовтим світлом. На галявинах встановили нові системи розбризкувачів, щоби вони були зелені та пишні у великий день. Бред хоче, аби гості казали: "Отакої!" тієї ж миті, як в'їдуть у ворота", - свідчить вона.

Як розповідає Мішель, Бред Пітт особисто контролює процес підготовки до весілля та роздає завдання 8 садівникам.

"Він витрачає на квіти близько 30 тисяч фунтів стерлінгів, і каже, що вони вирішили не зрізати квітів, а просто посадити дикі, щоби в майбутньому їхні правнуки могли побачити, де вони давали одне одному обітниці", - зазначає Люсіль.

Нагадаємо, батько Анджеліни Джолі нещодавно заприсягнувся, що гадки не має, коли відбудеться її весілля. Заразом він спростував новину про всиновлення китайського малюка.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів