Іранські ЗМІ прикрили голі плечі Обами. ФОТО

26 лютого 2013, 16:52

Оголені плечі дружини президента США Барака Обами Мішель не сподобалися іранцям, тому були прикриті.

Іранське інформаційне агентство Fars відретушовало кадри з виступу першої леді на церемонії вручення премії "Оскар", домалювавши рукава до її відкритої сукні, повідомляє "The Telegraph".

Мішель Обама у прямому ефірі з Білого дому оголосила переможця в номінації "Найкращий фільм" - картину Бена Аффлека "Операція "Арго".

На відео дружина президента була у сріблястій сукні з вирізом і без рукавів.


Однак, іранські глядачі побачили Обаму дещо видозміненою: агентство Fars, отримавши фотографії з моменту оголошення головної нагороди, змінило їх, зробивши сукню Мішель Обами закритою.

Обамі домалювали рукава на сукні

Згідно з іранськими законами, жінки, що з'являються на телебаченні, повинні бути одягнені в хіджаб, який покриває голову, ноги і руки.

Хоча на іноземців такі суворі правила не поширюються, іранські медіа та кіноцензори періодично вдаються до фотошопу для редагування фотографій або цілих сцен з фільмів.

До слова, сукня Обами стала не єдиною, що не сподобалося іранцям у цьогорічному "Оскарі". Агентство також висловило своє невдоволення тим, що нагороду віддали фільму "Операція "Арго".

Fars назвало фільм "антиіранським" і заявило, що його спродюсувала "сіоністська" студія Warner Bros. Іранська влада назвала фільм «рекламою для ЦРУ» і заявила, що історичні події в ньому відображені невірно.

Скріношт The Guardian

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів