Енн Хетевей перепросила за сукню

27 лютого 2013, 14:11

Американська актриса Енн Хетевей принесла свої офіційні вибачення за непорозуміння з сукнею, в якій вона з'явилася на церемонії вручення "Оскара".

Зірка "в останню хвилину" прийняла рішення піти в сукні "Prada" замість вбрання від "Valentino", про яке вже встигла оголосити прес-служба модного дому.

Про це пише "The Daily Mail" із посиланням на заяву Хетевей, оприлюднену журналом "People".

Замість "Valentino" Хетевей надягла сукню "з сосками"

"Пізно ввечері в суботу я звернула увагу на те, що на "Оскарі" буде сукня, дуже схожа на ту від "Valentino", котру я збиралася надягти, тож я вирішила, що для всіх буде краще, якщо я зміню свої плани", - пояснила Енн.


Таким чином сукня, створена для Хетевей її близьким другом Валентино Гаравані, була несподівано для багатьох замінена на блідо-рожеву "Prada".

Акторка поспішила запевнити, її вчинок у жодному разі не був виявом зневаги до "Valentino", і вона дуже шкодує про "розчарування", причиною якого він став.

"Хоча мені сподобалася сукня, яку я надягла, це було складне рішення, прийняте останньої хвилини, бо я дуже хотіла надягти "Valentino" на знак глибоких та значущих відносин, які мені пощастило мати з модним домом та з самим Валентино", - сказала Хетевей.

Подейкують, відмовитися від першого варіанту сукні Енн змусила актриса Аманда Сейфрід. Для урочистого заходу вона обрала мереживне вбрання від "Alexander McQueen", вочевидь, схоже на те, яке хотіла надягти Хетевей.

Поява Енн на червоній доріжці в "чужій" сукні, певно, стала неприємним сюрпризом для Валентино. У раніше розісланому прес-релізі модного дому стверджувалося, що в сукнях від "Valentino" на "Оскарі" будуть Хетевей, Дженніфер Аністон та Саллі Філд.

Як відомо, 80-річний дизайнер став автором весільної сукні зірки "Знедолених" . Він говорив, що Енн йому як дочка.

Фото Reuters із сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів