Безруков очолив одразу кілька театрів Москви

3 березня 2013, 12:44

Російський актор Сергій Безруков призначений художнім керівником одразу кількох театрів Московської області.

39-річний артист очолив Московський обласний камерний театр і Московський обласний драматичний театр імені Островського.

Про це пише "Лента.ру" з посиланням на "Интерфакс" та прес-службу адміністрації губернатора регіону.


Окрім цього з'явилася інформація, що Безруков став художнім керівником Московського обласного будинку мистецтв "Кузьменко", під дахом якого знаходяться три театри: вищеперелічені і театр "Російський балет", пишуть "РИА Новости".

Безруков став художнім керівником одразу кількох театрів

Однак, згідно з інформацією на сайті театру "Російський балет", художнім керівником цього театру є народний артист СРСР Гордєєв.

Безрукова вже представили акторському складу. Як зазначив тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Андрій Воробйов завдяки Сергію підніметься престиж, художній рівень і популярність Будинку мистецтв.

У свою чергу Безруков сказав, що буде поєднувати роботу художнього керівника Будинку мистецтв і актора "Табакерки", де він трудиться зараз.

Творчих планів новий худрук розкривати не став.

Нагадаємо, 39-річний Сергій Безруков є народним артистом Росії. Це звання він отримав у 2008-му році. У 2001-му він став заслуженим артистом Російської Федерації.

Найбільш відомі ролі Безрукова - в кіно ("Пушкін Остання дуель", "Іронія долі 2") і на телебаченні ("Бригада", "Майстер і Маргарита", "Ділянка", "Єсенін").

Фото aulita.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів