Брата Обами звинувачують у розбещенні неповнолітньої

4 березня 2013, 16:48

Старший брат по батькові президента США Барака Обами Малік опинився в центрі скандалу.

Кандидата в губернатори Кенії звинувачують в насильстві над своїми численними дружинами, одну з яких він спокусив ще в неповнолітньому віці, пише "The Daily Mail".

За словами молодшої із дванадцяти дружин Маліка Обами, Шейли Аньян, вона стала зустрічатися з ним ще у віці 17 років.


Таємні побачення відбувалися після відвідування дівчинкою мечеті в Когело, побудованої на кошти Маліка Обами. Про це здогадувалися вчителі і мати школярки, але нічого зробити вони не змогли.

Через деякий час Шейла прийняла рішення вийти заміж за Маліка, який старший за неї на 35 років. Тепер дівчина дуже шкодує про свій вибір, називаючи його гіршим вчинком у житті.

"Спочатку він виглядав привабливим, коли говорив зі мною в мечеті. Але потім він змінився", - зауважила Шейла, якій вже виповнилося 20 років.

Старший брат по батькові Барака Обами Малік (ліворуч) опинився в центрі скандалу

За її словами, в сімейному житті Малік Обама виявився "противним і дратівливим". Крім того, він б'є дружину.

Матір Шейли називає брата Обами старим розпусником, який спокусив її дочку. При цьому зловмисник закрутив їй голову, подарувавши 3000 шилінгів (близько 40 доларів).

На даний момент Шейла виховує дочку на ім'я Хафіфа. Дівчинці виповнилося 1,5 року. Молода мати живе разом з трьома іншими дружинами Маліка в ресторанному комплексі з гучною назвою "Центр відпочинку Барака Обами".

До речі, ще одну дружина брата американського президента поскаржилася на побиття з боку чоловіка. 33-річна Хафса Абванда вийшла заміж за Маліка в 2003-му році, а через п'ять років втекла від нього разом із сином.

За словами жінки, політик бив дружин, яких на її очах було не менше дванадцяти.

"Він - погана людина. Я не хочу його більше бачити", - говорить Хафса Абванда про свого чоловіка.

До слова, ісламські закони дозволяють чоловікам мати лише чотирьох дружин. Однак Малік Обама обходить ці правила, змінюючи дружин час від часу.

За кенійським мірками Малік Обама неймовірно багатий. Однак працівники його ресторану говорять про скупість боса. Підлеглим ресторатор платить приблизно 1-1,5 долара на день, не оплачуючи сніданок, обід або вечерю.

Щедрість Малік виявляє тільки до молодих жінок, перетворюючи їх на чергових дружин.

Подейкують, брат дуже заздрить успіху Барака Обами. Самого ж президента США на його батьківщині згадують з теплом.

Скріншот "The Dily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів