Єфросиніна вирішила боротися з сірістю. ВІДЕО

4 березня 2013, 17:38

Телеведуча Маша Єфросиніна, якій закидають розлучення з чоловіком, зважилася не експеримент. Вона вирішила вести відео щоденник, метою якого є боротьба з сірістю.

Перше відео Маша виклала на сторінці Facebook.

"Доброго дня, мої любі подруги та друзі на Facebook. Я вас ніколи не бачила, періодично читаю, що ви пишете, але я думаю, що і мене ви бачите нечасто у подібному вигляді, як зараз", - звернулася Єфросиніна до своїх френдів.

"Я сама не вірю, що я це роблю, але тим не менше роблю. Щось усі розкисли навкруги, мої близькі, мої дівчата, я переживаю не найкращий період у житті, і всі навкруги говорять і говорять про мене… Інтерв'ю я не даю, не хочу. І мені здається, прийшов час, коли за тебе більше говорять твої дії. Я вирішила зважитися на експеримент", - повідомила Маша.


"Мені непросто це робити, тому що ти завжди закриваєш те, де ти звичайна людина, щоби менше казали. Ну я все-таки вирішила ризикнути", - зазначила Марія.

Отже, відтепер телеведуча ділитиметься своїми секретами того, як боротися з сірими буднями та створювати настрій у будь-який період життя.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео Маші Єфросиніної з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів