Джим Керрі з ножем шукав у горах видіння

7 березня 2013, 16:55

Американський актор Джим Керрі пройшов старовинне індіанське випробування, що зветься "пошук видінь".

Зірка провів 24 години на самоті на вершині гори, маючи при собі лише трохи води, ковдрочку та ніж. Він стверджує, що бачив там Бога.

Про це повідомляє "The Mirror".

У спеціальне місце в горах Аризони Джима на його прохання відвели індіанці племені лакота. 51-річний актор певен, поки він чекав там на своє доленосне видіння, його охороняв Святий дух.


"…Опівночі вони (індіанці) прибули з пікапом, зав'язали мені очі та відвезли на вершину цієї священної гори, де вже протягом тисяч років проводять пошук видінь", - розповів Керрі.

"Вони залишили мене у колі 7 футів завширшки з ковдрою та лише маленьким ножем, щоби боронитися від кугуарів, гірських левів, гримучих змій, скорпіонів і того, там іще водиться", - поділився актор.

Джим Керрі бачив балакучі тіні і Бога

На добу відчайдух мав при собі лише 0,35 літра води. Якоїсь миті очманілому від спеки акторові здалося, що він помирає.

"Тіні змінюються, і вони балакають до тебе, ось що відбувається, і коли ти ставиш питання – отримуєш відповіді, ось що відбувається", - пояснив Джим.

"Завивали койоти, і в тому місці було повно гримучих змій, і я заговорив уголос і сказав: "Господи, мені страшно, будь зі мною", - зізнався актор.

Цієї миті в обрисах гір зірка розгледів фігуру чоловіка, що лежав на спині.

"Усі страхи залишили моє тіло, я лежав там і думав: "Це справді сталося, я дійсно бачив Бога, повірити не можу, що мені так пощастило", - пригадав Керрі.

Далі, розказав актор, він більше не боявся, і став легкий мов пір'їнка.

"Наступного дня, коли прийшов вождь, я запитав його, чи не бачив він чоловіка, що лежав на спині, і він відказав, що ніколи такого не бачив", - закінчив розповідь зірка "Маски".

Фото Reuters з сайту "Paris Match"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів