Андрія Паніна вбили?

9 березня 2013, 11:56

Стають відомі нові версії загибелі російського актора Андрія Паніна, який 7-го березня був знайдений мертвим у своїй квартирі.

Поки що в поліції вважають, що це був нещасний випадок. Проте джерело з судово-медичного бюро стверджує зовсім інше. За його словами, травми на тілі артиста свідчать про насильницьку смерть.

Про це повідомляє "НТВ.ru" з посиланням на газету "Вечерняя Москва".


Співрозмовник газети розповів, що тіло Андрія Паніна знайшли на балконі, артист був одягнений у футболку, брюки і куртку. Взуття на ногах не було, а шкарпетки та низ брюк підмерзли.

Смерть настала від черепно-мозкової травми. Водночас обличчя Паніна було розбите в кров, праве око закрилося від гематоми - при звичайному падінні такі каліцтва отримати неможливо.

"Про нещасний випадок не може бути й мови. Панін перед смертю був по-звірячому побитий", - зауважив інформатор.

Паніну допомогли померти?

Також, за словами джерела, на кісточках пальців Паніна знайшли садна - ймовірно, він чинив опір і навіть зміг поранити вбивцю.

Але найдивніше, що спантеличило судмедекспертів, - це гематоми на колінах актора, при тому, що тканина штанів не була пошкоджена.

До слова, криміналісти оприлюднили попередні дані про смерть Паніна: актор був п'яний, упав, розбив голову і стік кров'ю.

При цьому сусіди чули якісь підозрілі звуки з квартири артиста, але не надали цьому значення.

Нагадаємо, 7-го березня тіло 50-річного Андрія Паніна з травмою голови знайшов у квартирі на південному заході Москви його друг. Актор пролежав мертвим кілька днів.

Прощання з артистом відбудеться 12-го березня. Однак дату похорон покищо не оприлюднювали.

Фото sib.fm

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів