Золотухін не може рухатися і говорити

11 березня 2013, 13:05

Російський актор Валерій Золотухін частково паралізований і втратив мову.

Лікарі Центру рентгенорадіології у Москві продовжують боротися за життя 71-річного народного артиста. Однак його стан як і раніше оцінюється як стабільно важкий, пише "Life News".

Дані про стан 71-річного актора лікарі контролюють, проводячи щоденні обстеження.


Золотухіну зробили томограму, після чого медики переконалися, що хвороба завдала серйозного удару по центральній нервовій системі організму.

"Актор перебуває у свідомості. Однак практично не рухається і не може вимовити ані слова", - розповіли лікарі.

Золотухіну стало гірше

За словами нашого співрозмовника, медики дозволили дружині актора Ірині Ліндт привести до чоловіка в реанімацію їх 8-річного сина Ваню.

"Валерій Сергійович все чує і розуміє, але говорити поки не може. Коли син підійшов до ліжка батька, він лише взяв його руку і міцно стиснув", - розповідає джерело.

Нагадаємо, Валерій Золотухін був госпіталізований ще наприкінці січня. А на початку березня лікарі прийняли рішення помістити актора в реанімацію.

Валерій Золотухін прославився своїми ролями в театрі і кіно. Знаковими фільмами в його кар'єрі вважаються "Господар тайги", "Бумбараш" і "Розповідь про те, як цар Петро арапа женив". З 1964-го року Золотухін грає у виставах Театру на Таганці.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів