Огнєвіч не можна стрибати з парашутом та кататися на ковзанах

11 березня 2013, 16:33

Цьогорічна представниця України на конкурсі "Євробачення" Злата Огнєвіч не має права кататися на роликах, велосипеді та ковзанах. Також їй не бажано вагітніти і не можна керувати автомобілем.

Про умови свого жорсткого контракту співачка розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Злата запевняє що не знає, хто фінансує її виступ на "Євробаченні".

"Цією інформацією я не володію. У нас в команді таке табу. Коли ми починали працювати з нашою компанією, я підписувала доволі таки жорсткий контракт. Мені сказали, що ось ці, і ці питання по нашій частині", - пояснила співачка.


Також, за словами Огнєвіч, згідно з контрактом, їй не варто вагітніти та займатися екстремальними видами спорту.

"Якщо раптом я завагітнію, то я маю про це попередити команду. Але все-таки я зараз розумію, що не час. Я не маю права стрибати з парашутом, не маю права займатися кінною їздою, кататися на роликах, на велосипеді іноді на маленькій швидкості в обмеженій місцевості, на ковзанках. Усі екстремальні види, навіть керувати автівкою я не маю права", - поділилася Злата.

Що ж до сукні, у якій співачка вийде на сцену міжнародного конкурсу, то поки невідомо, якою саме вона буде.

"Я не знаю, що буде, бо ми лише зараз працюємо над ідеєю. А я просто свої побажання кажу. Я б хотіла, щоби було, найголовніше, зручно дихати, тому що пісня складна вокально. І завжди усім дизайнерам я кажу – це має бути не лише красиво, а й зручно. Плюс я не хочу, щоб було гламурно… Я люблю лаконізм, і в цьому є своя родзинка", - зазначила Злата.

Фото "Viva!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів