Шатунов вдруге став батьком

14 березня 2013, 10:20

Екс-соліст "Ласкового мая" Юрій Шатунов став батьком вдруге.

13-го березня дружина співака Світлана народила доньку, повідомляє "Комсомольская правда".

Маля з'явилося на світ у Німеччині, у місті Бад-Хомбург.


Донька Шатунова при народженні мала зріст 54 сантиметри і вагу 4200 грами.

Подружжя вирішило назвати дівчинку Естелла.

"Ми довго шукали ім'я, заздалегідь шукали, і чомусь сподобалося, і з прізвищем звучить. Я знаю, що зараз модно в Америці народжувати, але ми вважаємо, що різниці особливої ​​немає, по суті скрізь однаково. Тут ми живемо, Свєта спостерігалася у хорошого лікаря, який і порадив їй тут же і народжувати", - розповів співак.

Шатунов вдруге став батьком

Про те, що у Юріи Шатунова скоро буде поповнення в сімействі, ніхто не знав - пара приховувала цікаве положення Світлани.

"Я обидва рази був на пологах, від початку і до кінця. Зараз непередавані емоції. І трепет, і радість - неможливо. Ми відразу знали, що дівчинка, вирішили не гадати. Приховували від усіх, тому що, на наш погляд, потрібно повідомляти тільки за фактом, коли все вже трапилося", - зауважив Шатунов.

Нагадаємо, у співака вже є син Денніс.

"Денніс дуже чекав, коли в нього буде сестричка. Їду за ним в школу, щоб повідомити про те, що Естелла тепер у нього є насправді, а не у мами в животику", - зауважив артист.

Юрій та Світлана Шатунова одружилися в грудні 2007-го року в Німеччині. Їхній первісток Денніс народився 5-го вересня 2006-го року.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів