Охлобистін застряг у снігу під Мінськом

16 березня 2013, 14:59

Російський актор та сценарист Іван Охлобистін у п'ятницю застряг у величезному заторі, що утворився на під'їзді до Мінська через сильний сніг.

Виступ зірки в білоруській столиці довелося перенести, Іван між тим "вів репортаж" про екстремальну пригоду в своєму Twitter та Instagram.

Про це пише "Белорусский партизан".

Охлобистін грівся коло багаття на засніженій трасі

Десь посеред ночі затор, в якому перебував транспортний засіб Охлобистіна, вже не рухався. За словами актора, в деяких машинах мерзли діти, але працівники МНС не могли дістатися до людей, що опинилися в скруті.


"Зачистили якусь площадку для багаття. Зробили спробу дістатися лісу за дровами. Практично нереально. Ліс проморожений, вологий. Без сокири не впоратися. Повернулися мокрі наскрізь. Обсохнемо, ще сходимо. Не здихати ж", - написав Іван у мікроблозі.

Він доповідав про ситуацію на дорозі

"За весь цей час ми не посунулися ані на метр. Дорогу засипає. Якщо далі так піде, до ранку в колоні буде кілька трупів. Треба організувати багаття і патрулі", - повідомив він згодом.

Охлобистін викладав в інтернет фото ситуації на дорозі по мірі того, як машини все ж поволі просувалися до міста.

"Що б там не було - по-справжньому добре запам'ятається Білорусь. Людьми запам'ятається. Решта не важливо", - зазначив він.

Мінська Охлобистін дістався лише в суботу

"Доїхали до Мінська! Аллілуйа!", - повідомив він нарешті.

Тяжка поїздка для зірки завершилася лише близько опівдня 16-го березня.

"А я чесно мужикам, без будь-якого примусу, прочитав біля багаття проповідь на біблійну тему. Мужикам сподобалося. Одного з Могильова правильно хреститися навчив…", - поділився Охлобистін.

Фото з Instagram Івана Охлобистіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів