Шарапова з "Місце зустрічі змінити не можна" госпіталізували

19 березня 2013, 17:10

Зірку фільму "Місце зустрічі змінити не можна" Володимира Конкіна екстрено госпіталізували з гострим порушенням серцевого ритму.

Про це повідомляє "Life News".

Вдень 19-го березня 62-річний Конкін був доставлений до кардіохірургічного відділення однієї з кращих лікарень Москви з серцевим нападом.

Володимир Олексійович скаржився на болі в серці. Лікарі не виключають, що для лікування пацієнта буде потрібно хірургічне втручання.


Справа в тому, що в 2009-му році у Конкіна вже були проблеми з серцем. Тоді йому встановили в судини, що забезпечують кров'ю серцевий м'яз, стенти.

Конкін потрапив до лікарні

"Зараз пацієнтові проведуть повне обстеження, а також коронарографію, яка і прояснить повну картину його стану", - розповіли медики.

Артист дуже переживає через госпіталізації, оскільки вона може зірвати заплановані гастролі.

"З ним все добре, кілька днів він перебуватиме під наглядом лікарів. Скоро нам належить велике турне по Росії з його бенефіс-виставою, присвяченим 40-річчю його творчості", - розповіла директор артиста.

Кадр з фільму "Місце зустрічі змінити не можна"

Нагадаємо, Володимир Конкін знявся у багатьох радянських і російських фільмах, серед яких "Ати-бати, йшли солдати", "Як гартувалася сталь", "Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна" тощо.

Фото "Life News" та з сайту "Ruskino.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів