Від сина Міхалкова вимагають аліменти

19 березня 2013, 18:20

Дружина сина режисера Нікіти Міхалкова - Артема подала на розлучення, щоб отримати аліменти на їхню спільну доньку.

Про це пише "Московский комсомолец".

Невістка Міхалкова намагається через суд змусити свого чоловіка - 37-річного Артема Міхалкова - платити аліменти. Офіційно пару поки не розлучили, але Дар'я вже заявила, що не отримує жодної копійки від чоловіка на утримання їхньої дочки.

Сім'я Артема і Дар'ї Міхалкових проіснувала понад 15 років. Восени минулого року поповзли чутки, що у подружжя проблеми. Подейкували, що Артем і Даша роз'їхалися.


Даша вимагає розлучення та аліментів

Як зазначає видання, на початку цього року Дар'я подала заяву про розірвання шлюбу та стягнення аліментів. Однак суддя дала родині Міхалкових час на примирення.

Втім, схоже, шлюбу Міхалкових настав кінець. Дар'я заявила, що чоловік не хоче матеріально забезпечувати її з дитиною. За її словами, усі витрати, пов'язані з вихованням та утриманням 10-річної Наталії вона несе одна.

У позовній заяві Міхалкова вимагає стягнути з батька дівчинки щомісячні грошові виплати в розмірі 25 відсотків усіх видів його доходів. Виплати аліментів позивачка просить почати з 14 січня 2013-го року і продовжувати їх до настання повноліття Наташі.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів