Відома тенісистка постане перед судом за побиття "екса"

22 березня 2013, 14:26

Американська тенісистка Дженніфер Капріаті в квітні постане перед судом.

Олімпійську чемпіонку та екс-першу ракетку світу звинувачує в побитті та переслідуванні її колишній хлопець.

Про це повідомляє "People" із посиланням на "The Palm Beach Post" .

Чоловік на ім'я Іван Д. Бреннан-молодший стверджує, що 36-річна Дженніфер, з якою вони розійшлися в 2012-му, побила його в спортзалі.


Зіткнення колишніх голуб'ят відбулося якраз на День закоханих. Зі слів Івана, тенісистка почала на нього кричати, тицяла йому пальцем у груди, а потім чотири рази вдарила кулаком. 28-річний Бреннан-молодший став дзвонити до поліції, а колишня пасія залишила "поле бою".

Дженніфер Капріаті побила чоловіка?

Як запевняє позивач, Капріаті "зловмисно" переслідувала його, зокрема в інтернеті, відколи вони розлучилися. Один із колег Івана справді підтвердив поліції, що 18-го лютого теністистка намагалася увійти до їхнього офісу, волала і грюкала в двері.

Адвокат Капріаті назвав звинувачення на адресу його клієнтки "нісенітніцями". Утім спортсменка мусить з'явитися в суді 17-го квітня, в іншому випадку буде виданий ордер на її арешт.

Ані позивач, ані відповідачка не схотіла давати якісь коментарі журналістам.

Як відомо, Дженніфер Капріаті з 2012-го року є членом Міжнародної зали тенісної слави. Золоту олімпійську медаль вона виборола в Барселоні в 1992-му. В 1994-му спортсменку арештували за зберігання марихуани, псля чого вона на кілька років залишила теніс.

Фото АР з сайту "The Palm Beach Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів