Мати Джексона прагне відсудити $40 мільярдів

22 березня 2013, 16:50

Мати покійного короля поп-музики Майкла Джексона Кетрін зажадала від промоутерів останнього турне сина 40 мільярдів доларів.

Жінка вважає, що концертні промоутери компанії "AEG Live" були недбалими, ігноруючі небезпечні для життя проблеми зі здоров'ям Майкла.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "TMZ".


Минулого місяця суддя ухвалив, що справа буде передана до суду. І от документи позивача вже в дії.

Кетрін Джексон вимагає, аби компанія виплатила 40 мільярдів доларів - саме у таку суму жінка оцінила можливі доходи поп-короля від нездійсненого турне.

Компанія "AEG Live" назвала позов "абсурдним" і зазначила, що кар'єра Джексона йшла по низхідній після звинувачень у педофілії та переїзду співака в Бахрейн, тому сума позову є завищеною.

Суд за позовом призначено на 2-ге квітня 2013-го року.

Мати Джексона мріє відсудити 40 мільярдів

До слова, 82-річна Кетрін Джексон і три її онука заявили про плани на позов ще у вересні 2010-го року. Паралельно з цим, Кетрін Джексон вступила в боротьбу за спадщину сина. На статки артиста, що оцінюється в мільярд доларів, також претендують чотири його брата. У публікаціях з цього приводу підкреслюється, що за заповітом брати не отримали нічого, а всі права на спадок дісталися Кетрін і її внукам. Деякі з братів Джексона заявили, що заповіт підроблено.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер у червні 2009-го року. Причиною його смерті стало передозування заспокійливого препарату Пропофолу. У смерті музиканта звинуватили його особистого лікаря Конрада Мюррея, який прописав Джексону ліки.

Відомо, що роботу лікаря оплачувала компанія "AEG Live", причому його послуги обходилися промоутерам в 150 тисяч доларів щомісяця. У листопаді 2011-го року суд визнав Мюррея винним у ненавмисному вбивстві і засудив до чотирьох років в'язниці.

Фото "Contact Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів