Гайтана дісталася Києва завдяки вантажівці

25 березня 2013, 18:42

Співачка Гайтана, весілля якої було скасовано буквально за два дні до призначеної дати, теж стала заручницею негоди. Напередодні свого дня народження зірці довелося викликати вантажівку ЗІЛ, аби виїхати із заміського будинку до столиці.

Про це повідомила прес-служба "Lavina Music".

"Цього року я відсвяткувала дійсно ексклюзивний день народження, який ніколи не забуду. У ніч з 23 на 24 березня мені потрібно було виїхати із заміського будинку. Дороги були настільки засніжені, що жодна машина не могла проїхати далі, ніж десять метрів", - розповідає Гайтана.

"Я була в розпачі, але, сталося диво... Ми викликали військову машину ЗІЛ, яка за три з половиною години доставила мене до Києва", - повідомила співачка.


Завдяки ЗІЛу Гайтані не довелося святкувати день народження самій за містом

За словами Гайтани, вона навіть отримала задоволення від поїздки.

"Ми їхали крізь замети, ями, об'їжджали пастки і перепони. З вікон я спостерігала за нічним романтикою зимової казки, насолоджуючись кожною миттю", - поділилася враженнями співачка.

"Після цієї поїздки в моїй голові відразу з'явилася нова мрія - купити собі ЗІЛ. Я захоплена цією машиною. У ній почуваєшся повністю захищеною і знаєш, що ніякі перешкоди і негода не страшні", - зазначила вона.

Фото надані прес-службою "Lavina Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів