Собчак і Канделакі посварилися

26 березня 2013, 11:22

Російські телеведучі Ксенія Собчак та Тіна Канделакі погиркалися в інтернеті.

Дві тусовщиці по-різному згадують розмову одна з одною чотири роки тому і свою реакцію з приводу пропозиції попрацювати разом, пише "Взгляд".

"4 роки тому, коли ми з Ксенією вели програму "Дві зірки", я їй чесно сказала, що мені більше не цікаво працювати тільки ведучою. Запропонувала разом почати робити щось більш цікаве, ніж оголошення пісень", - написала Канделакі в Instagram.


"У неї було багато знайомих олігархів, у них були свої бізнеси, а комунікація та піар у багатьох залишали бажати кращого", - додала Тіна.

За словами Канделакі, Собчак тоді лише посміялася над нею і запропонував більше думати про корпоративи, які вони могли б вести разом.

"Фінансово вона була набагато впевненіше мене. Квартира, "Бентлі", подарований Савицьким, діаманти і можливість насолоджуватися життям спадкоємиці. Я вибрала інший шлях", - зауважила Тіна.

Далі телеведуча пише, що зустріла Василя Бровко, і вони разом створили компанію "Апостол", що займається PR-супроводом.

У Канделакі та Собчак різні спогади щодо розмови кількарічної давнини

"Мене складно замочити, тому що я кожен день, приходячи в "Апостол" і проводячи тут весь день, розумію, що не дарма мої дороги тоді, 4 роки тому, кардинально розійшлися з Собчак", - додала Канделакі.

Вона пояснює причину розбіжностей з колишньою подругою так: "Я хочу будувати, мені не цікаво руйнувати...".

Між тим, Ксенія Собчак на своїй сторінці в Instagram подає ту ж історію по-іншому.

"З подивом прочитала дивний пост Тіни в інстаграмі. Я не вважала можливим виводити у публічну площину наші розмови, нехай і п'ятирічної давнини, але якщо вже Тіна це зробила, то тоді вже я скажу, як було насправді", - розповіла вона.

"Розмова про майбутнє десь між гастролями у нас дійсно відбулася, але зовсім інша. Тіна щиро дивувалася, чому я літаю містами і селами, маючи знайомства "нагорі". Вона говорила про те, що зараз всі гроші у чиновників і треба постаратися якось підібратися до бюджету, а не пахати по гастролях", - згадала Собчак.

За її словами, Канделакі пропонувала побудувати спільний бізнес "буквально наступним чином": "Я йду і прошу будівлю в Москві безкоштовно під моє прізвище, а Тіна під це придумує, як вона це тоді назвала, "якусь соціалочку".

"Мені це і тоді здалося цинічною дикістю", - пояснила Собчак причину своєї відмови.

"А Тіна... їй з цим з усім жити..." - написала Собчак.

Канделакі ж на своїй сторінці в Instagram завершила перепалку словами: "Апостол" - ми нікого і нічого не боїмося. Демонізуюйте, це єдине, що вам залишилося".

Фото woman.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів