Дорн спробує утерти ніс Білану та Лепсу

27 березня 2013, 12:34

Найкрасивіший чоловік країни співак Іван Дорн став конкурентом для співаків Діми Білана та Григорія Лепса.

Нещодавно Дорна визнали найкращим співаком України, а тепер він змагається за таке ж саме звання у Росії.

Як стало відомо, Іван став лідером за кількістю номінацій на XI щорічну телевізійну премію в галузі популярної музики "МУЗ-ТВ 2013. Перезавантаження", пише "МК" з посиланням на РИА Новости.

Дорн представлений відразу в чотирьох з 11 категорій - "Найкращий виконавець", "Найкраща пісня", "Найкращий альбом" і "Найкраще відео".


У рамках гала-вечері на честь номінантів премії були оголошені п'ятірки номінантів і офіційно дано старт всеросійському глядацькому голосуванню, яке традиційно закінчиться в ніч перед церемонією вручення премії. Цього року премія відбудеться 7-го червня в СК "Олімпійський".

У категорії "Найкращий виконавець" Дорн побореться з минулорічним переможцем Дімою Біланом, а також Гришою Ургантом, Валерієм Меладзе і Григорієм Лепсом.

Дорн може стати найкращим співаком Росії

"Найкращою піснею" може стати одна з двох композицій Дорна - "Синими, желтыми, красными" або "Бигуди", а також "Лондон" Григорія Лепса і Тіматі, "Воспоминание" Нюші або "Спектакль окончен" Поліни Гагаріної.

На звання виконавця, який записав "Найкращий альбом", Дорн претендує з платівкою Co'n'Dorn. А його кліп на композицію "Синими, желтыми, красными" також потрапив у категорію "Найкраще відео".

Фото nirvana.fm

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів