Чехова стала жертвою хакерів

1 квітня 2013, 16:36

Російська телеведуча Анфіса Чехова стала жертвою комп'ютерних шахраїв.

Невідоми зламали паролі її особистого кабінету на сайті стільникової компанії, підключилися до її пошти і протягом довгого часу читали всю її переписку з близькими, рідними, друзями і колегами, пише "Heat.ru".

Анфіса вирішила розібратися із хакерами й подала заяву до Слідчого комітету Москви. Там вже порушили кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування і неправомірного доступу до комп'ютерної інформації.

Як з'ясувалося, вторгнення в особисте життя Чехової тривало протягом трьох місяців - з 6-го серпня по 5-те листопада минулого року.


"Протягом всього цього часу мені приходили смс про те, що виконаний вхід в мій особистий кабінет. Оскільки частина мене - блондинка, я спочатку думала, що це мені якісь послуги підключають", - розповіла Чехова.

"Я довго не підозрювала про існування якогось особистого кабінету на сайті стільникового оператора. Виявляється, хакери змогли підключитися до нього якимось чином через свій комп'ютер", - додала вона.

До особистої переписки Чехової вліз хакер?

Розповівши друзям про незрозумілі повідомлення, Анфіса дізналася, що її, швидше за все, зламали, і що слід звернутися до оператора.

Телеведуча звернулася в офіс стільникового оператора і описала ситуацію. Їй відразу ж порекомендували не залишати це безкарним і подати заяву в правоохоронні органи.

Однак коли Чехова заблокувала свій особистий кабінет і почистила пошту, їй зателефонував хлопець і сам у всьому сам.

"Він не хотів нічого взамін. Я його запитала: "Це шантаж?". Він відповів: "Ні, мені просто цікаво вам повідомити, що я читаю ваші смс". Але в моїй листуванні не було нічого для нього цікавого, тому він, напевно, не став його ніде публікувати", -зауважила Анфіса.

Як запевняє зірка, дії хакера, на щастя, їй не зашкодили. Повідомлення з її телефону та пошти юнак нікому не відправляв, а тільки дзвонив з її номера всім своїм знайомим. Так Чехова знайшла пояснення тому, що довгий час їй передзвонювали незнайомі люди і говорили, що у них з її номера пропущений виклик.

До слова, у розмові з телеведучою хлопець хвалився, що таким же чином читає переписку Бориса Моїсеєва і багатьох інших артистів.

На даний момент Анфіса змінила номер, але особу хакера поки визначити не вдалося.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів