Брюні назвала пінгвіном президента Франції

1 квітня 2013, 17:07

Колишня перша леді Франції Карла Брюні-Саркозі у своєму новому альбомі "Французькі пісеньки" висміяла чинного президента Франції Франсуа Олланда.

Також у платівці, що вийшла 1-го квітня, екс-модель заспівала про свого чоловіка, Ніколя Саркозі, і згадала, як зустрічалася з лідером "The Rolling Stones" Міком Джаггером.

Про це пише "The Hollywood Reporter".

У пісні "The Penguin" Брюні нібито порівняла Олланда з пінгвіном - французи цим словом називають красиво одягнену людину, що не володіє відповідними якостями.


"Він береться за королівську справу, але пінгвіну бракує виховання", - співається у композиції.

Брюні назвала Олланда пінгвіном

У пісні також обіграний той епізод, коли Саркозі і Брюні покидали Єлисейський палац. Його новий мешканець Олланд манкірував традиційною прогулянкою, замість цього він зволів позувати для фотографій в Єлисейському саду.

Вважається, що Брюні була обурена поведінкою президента.

"Гей, пінгвін, ти такий самотній у своєму саду. Якщо ми зустрінемося, я навчу тебе цілувати мені руку", - заспівала Карла.

У пісні "At Keith and Anita's Place" (мається на увазі Кіт Річардс і його колишня подруга Аніта Палленберг) співається про те, як Брюні і Мік Джаггер прийшли в гості до друзів.

Там є рядок "Хтось скручує косяк - але сама я не курю - ми у Кіта і Аніти".

Пісня "Mon Raymond" присвячена Ніколя Саркозі (Раймон - альтер-его екс-президента). Вона назвала його "електричним", "сентиментальним, але складним": "Щоб дурні не казали, Раймон - динаміт!".

Фото Reuters з сайту "3news.co.nz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів