Трамп хоче $400 тисяч за підмочену в інтернеті репутацію

1 квітня 2013, 18:08

Відомий американський бізнесмен Дональд Трамп розв'язує чергову судову війну.

Він позивається до такого собі Джея Тейквока Янга, вимагаючи 400 тисяч доларів за те, що його вебсайти представляли Трампа в непривабливому світлі.

Про це пише "The New York Post".

"Перший раунд" судового двобою між Трампом та Янгом розпочався в 2011-му році. Мешканець Брукліна зареєстрував чотири домени, що мали імена на кшталт "trumpbeijing.com" чи "trumpindia.com", тобто містили прізвище мільярдера.


Дональд Трамп позивається до "кіберсквоттера"

Це був так званий "кіберсквоттінг", і Янг, вочевидь, мав намір вигідно продати ці домени. Втім у лютому суд ухвалив рішення на користь Трампа.

Тепер же 66-річний бізнесмен вимагає, щоби "кіберсквоттер" відшкодував йому збитки, по 100 тисяч доларів із кожного домену, бо постраждала його репутація.

Так наприклад один із сайтів, "trumpindia.com", сповіщав користувачів про те, що 8-й сезон реаліті-шоу Трампа "The Apprentice" – "цілковитий відстій".

Нагадаємо, із початку року Дональд Трамп принаймні двічі ставав жертвою хакерів. Одного разу кібер-хуліган розмістив його Twitter рядки з реп-композиції. Також бізнесмен потрапив до списку селебрітіз, інформацію про фінанси яких невідомий виклав в інтернет.

Фото Reuters з сайту Politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів