Онопка: У мене ніколи не було багато друзів

2 квітня 2013, 16:04

Супер-модель Сніжана Онопка зізналася, що модельний бізнес багато чого її навчив. І якби в неї була можливість щось змінити, вона б залишила усе так, як є.

Про це зірка подіуму розповіла "Main People".

Сніжана зізналася, що завдяки важкій роботі вона стала мудрішою та м’якішою.

"На жаль, я в своєму житті ніколи не мала можливості що-небудь почати спочатку. Всі шишки я завжди переживала на власному досвіді. Усі життєві ситуації, що я пройшла, і той накопичений досвід, який маю, дуже багато чому мене навчили. Я стала м'якше, добрішою, розумнішою. Зрештою, я стала просто іншою людиною", - сказала модель.


Робота моделі повністю змінила Онопку

"На початку шляху у мене був якийсь юнацький максималізм, напевно. Я вважала, що все потрібно зараз, відразу і тут. А тепер у мене є терпіння, витримка. Я розумію, що в житті нічого не дається просто так. Я відчула на собі дуже сильно, що за все в цьому житті завжди потрібно платити", - зауважила Онопка.

Молдель також розповіла, що не є дуже товариською людиною.

"У модельному бізнесі є багато того, що не виноситься на публіку. У будь-якому випадку, я досить багато часу приділяла роботі і задоволена результатом. Я людина не дуже товариська, тому друзів у мене ніколи багато не було, сім'ї приділяти час я встигала і мені всього вистачало", - поділилася Сніжана.

"Але однозначно, все, що відбулося - на краще, і міняти я б нічого не стала", - резюмувала модель.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів