Зять Сосо Павліашвілі дав проти нього свідчення

9 квітня 2013, 11:43

Зять грузинського співака Сосо Павліашвілі Вахтанг Чхапелія звинуватив свого родича в причетності до вбивства.

Чоловік запевняє, що Павліашвілі заплатив певну суму грошей за вбивство свого друга і бізнеспартнера Антона (Автанділа) Адуашвілі.

Відповідні свідчення зять співачка дав слідству, повідомляє "Лента.ру" з посиланням "Грузия Online" та "Квирис палитра".

Чхапелія є одним з фігурантів даної справи і був затриманий в грудні минулого року.


З фрагмента показань, які опублікувало видання, випливає, що у загиблого були розбіжності з Павліашвілі.

"Антон систематично виманював обманом великі гроші у Сосо. Саме за безліч таких фактів ми з Сосо вирішили покарати Антона Адуашвілі", - сказав Чхапелія.

Він підкреслив також, що не збирався вбивати бізнесмена.

"Після довгих роздумів я вирішив знайти когось, хто б зміг побити Адуашвілі до втрати свідомості і залишити його інвалідом", - цитує видання слова затриманого.

Сосо Павліашвілі замовив вбивство друга?

Для цих цілей він знайшов якогось Гелу Убілаву, який зажадав за свої послуги 50 тисяч доларів. Необхідні кошти, за словами Чхапеліі, передав йому Павліашвілі.

Сам Сосо Павліашвілі вже кілька разів спростовував свою причетність до злочину. Цього разу артист наполягає, що його зятя змусили підписати проти нього свідчення

"Ці показання дані ще кілька місяців тому і від цих свідчень він давно вже відмовився і весь цей час він офіційно просить, щоб провели ще один допит. Але його ніхто не проводив. 12-го квітня відбудеться суд, де він все скаже", - зауважив Павліашвілі в коментарі "Комсомольской правде".

Нагадаємо, 46-річний бізнесмен Адуашвілі був знайдений мертвим у своїй машині в Тбілісі 24-го листопада 2012-го року. За даними слідства, у бізнесмена зафіксували одне ножове і два вогнепальних поранення.

Дізнавшись про вбивство, Павліашвілі, зі слів свого зятя, нібито доручив йому передати родині покійного 10 тисяч євро, і ще стільки ж видав на облаштування могили бізнесмена.

За даними ЗМІ, з Автанділом Адуашвілі співака пов'язувала багаторічна дружба. Інформація про те, що Павліашвілі може бути замовником його вбивства, з'явилася в ЗМІ в кінці березня. У прокуратурі тоді заявили, що співак поки не є фігурантом розслідування, однак уточнили, що в свідченнях одного із затриманих "дійсно є натяк на Сосо Павліашвілі".

8-го квітня міністр юстиції Грузії Теа Цулукіані заявила, що у слідства є питання до Павліашвілі.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів