Гайтана хоче заспівати вірменською

10 квітня 2013, 12:35

Співачка Гайтана, яка так і не вийшла заміж за Едуарда Кліма, використовує будь-яку можливість, аби привернути увагу до власної персони. Цього разу артистка заявила, що заспіває гімн ФК "Шахтар" вірменською, якщо їхній бомбардир заб’є 2 голи.

Про це повідомляє прес-служба "Lavina Music".

Один з найуспішніших футболістів "Шахтаря" Генріх Мхітарян йде на рекорд за кількістю забитих голів в українському чемпіонаті. До заповітної мети йому залишається два голи, які він може забити вже в найближчому матчі із "Зорею".

А Гайтана, як відомо, палко вболіває саме за цей футбольний клуб. Тому пообіцяла заспівати його гімн вірменською, якщо Мхітарян досягне позначки у 25 голів.


А Гайтані пасують м'ячики...

"Я вболіваю за "Шахтар" - це найкраща команда українського чемпіонату. Тому хочу підтримати "гірників" в останніх іграх сезону, а особливо Генріха Мхітаряна. На його плечах лежить нелегке завдання - встановити новий рекорд", - сказала співачка.

"Думаю, гімн "Шахтаря" дуже красиво звучатиме вірменською мовою. Це стане хорошим стимулом для Генріха, і він обов'язково допоможе мені з перекладом слів гімну", - зазначила Гайтана.

Нагадаємо, у 2011-му році футболісти "Шахтаря" знялися у кліпі Гайтани.

Фото надане прес-службою

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів