Повалій про Урганта: Просто невдало пожартував

17 квітня 2013, 13:15

Депутат і співачка Таїсія Повалій не засуджує шоумена Івана Урганта через його жарт про порубаних українців. Жінка вважає, що Ваня "сказав це не зі зла".

А ось актор і депутат Богдан Бенюк переконаний, що публічні люди мають спершу думати, а потім казати.

Що народні обранці думають стосовно жарту Івана, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Не думаю, що цей жарт був сказаний зі зла. Всі ми іноді жартуємо вдало, а іноді – не вдало. Всяке буває. Але я б не стала особливо прив'язувати політику до жарту Івана Урганта. Не думаю, що він це сказав спеціально для того, щоб образити український народ. Просто невдало пожартував", - сказала Таїсія Повалій.


Повалій захистила Урганта

А ось колега співачки по парламенту, письменниця Марія Матіос була більш категорична.

"Людина має дружити з розумом, особливо політик чи шоумен. Такий вислів означає, що він втратив моральні орієнтири. Неважливо, вибачився він чи ні. Його слово розлетілося - і мільйони почули саме це", - зауважила Марія.

Приблизно таку саму думку висловив і актор Богдан Бенюк.

"Чесно, мені дуже сумно з цього приводу. Люди, пов'язані зі сценою, на яких дивляться глядачі, повинні думати, перш ніж так жартувати. Адже, як кажуть, кожен Іван має свій план", - сказав депутат.

Нагадаємо, днями Ургант в ефірі своєї передачі невдало пожартував про порубаних українців. Відео викликало великий скандал, після чого жартівник вибачився.

Фото з сайту Повалій

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів