ДіКапріо: Я завжди вважав себе невдахою

17 квітня 2013, 16:14

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо пояснив, чому в свої 38 він досі не має поряд коханої половинки .

Іще кінозірка розказав, що саме змушує його рухатися вперед.

Інтерв'ю ДіКапріо дав журналові "Esquire", знявшись у чорно-білій фотосесії. Одна зі світлин з'явиться на обкладинці травневого номеру, пише "Just Jared".

"По шість місяців на зйомках на натурі або в Марокко, або ще десь – це найкраща для стосунків річ", - зазначив зірковий холостяк.


Поки ж ДіКапріо не вдається збудувати міцних стосунків, він зосереджений на роботі й понад усе боїться згаяти доленосну нагоду.

Робочий графік заважає особистому життю ДіКапріо

"Я завжди думав про себе, як про слабака, бо в мене не було вдосталь одягу чи, може, моє волосся не виглядало гарно. Але треба зрозуміти – отримати хорошу нагоду – це наче виграти в лотерею. Це в буквальному сенсі як виграш у лотерею, коли ти починаєш робити кар'єру", - сказав Лео.

"І я завжди думав: "Добре, зараз я маю цей кадр, мені пощастило отримати цей кадр, і, якщо я не зроблю його найкраще, як тільки можу – якщо я не рватиму дупи… то я змарнував цю неймовірно цінну нагоду. Ось що мене завжди стимулює", - поділився актор.

Зірка вкотре згадав про ті часи, коли, після "Титаніку", на нього звалилася світова слава. Тепер ДіКапріо розуміє, він не усвідомлював, що відбувається, і не був готовий.

"Не було ніякої книжки з правилами. Не було нікого, хто провів би мене через випробування, коли весь час усі за мною спостерігали, а мені ніхто не казав, як бути нормальним, коли всі поводилися зі мною і дивилися на мене інакше", - зазначив ДіКапріо.

Фото обкладинка журналу "Esquire" з сайту popsugar.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів