Ургант ще раз вибачився перед українцями. ВІДЕО

18 квітня 2013, 10:47

Російський шоумен Іван Ургант вирішив знову вибачитися перед українцями за жарт про червоного комісара.

В ефірі "Першого каналу" він підкреслив, що не вкладав у свої слова "жахливого" змісту і не хотів нікого образити, пишуть "РИА Новости".

"По-перше, я хочу вибачитися, попросити вибачення у всіх жителів України і у всіх, кого зачепило моє висловлювання необережне у телевізійній передачі "Смак". Повірте, я дійсно нікого не хотів цим образити, я просто сказав дурість, не подумавши", - зазначив Ваня.

Ваня, певно, вже пошкодував про свій жарт

"І навіть не міг припустити, що в гумористичній програмі, програмі, в якій я взагалі ніколи ні про що не кажу всерйоз, сказаний мною невдалий жарт може викликати таку гостру реакцію в Україні, в країні, яку я дуже люблю", - зазначив Ургант у середу, 17-го квітня в прямому ефірі.


"Повірте, я зовсім не вкладав в цю дурну фразу той жахливий і шовіністичний зміст, який побачив дехто. Та вже тим більше не міг уявити, що ця ситуація здатна спровокувати міжнародний скандал" - додав він.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, раніше Іван вже вибачався у Twitter, проте представник МЗС України заявив, що цей запис "важко назвати вибаченнями".

Фото "Экспресс-газеты", відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів