23-річна очільниця філармонії: Нічия я не коханка

18 квітня 2013, 17:51

23-річна депутатка міської ради Черкас Ольга Сисоєва стала справжньою зіркою інтернету після того, як її призначили виконувати обов’язки директора міської філармонії. Усі одразу почали казати, що дівчину хтось просуває, але вона запевняє, що не має впливових коханців.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН. Особливе".

У свої 23 випускниця черкаського університету встигла зробити непогану кар'єру. Її призначення здивувало усіх. І старожилів філармонії, і навіть міністра культури.

Ольга каже, що має дві вищі освіти, але жодна з них до музики стосунку не має.


"Фракція депутатів черкаської міської ради рекомендувала мене на цю посаду. Звичайно, оскільки це висока і вагома посада, було так вирішено створити комісію, яка б сказала, чи зможу я бути на цій посаді", - каже Сисоєва.

23-річна Сисоєва запевняє, що сама усього досягла

Ольга також спростовує чутки, що посаду отримала через впливових знайомих.

"Є хлопець, вже давно з ним зустрічаюсь. Нічия я не коханка", - заявляє дівчина.

Щойно її ім'я потрапило до новин, вона була змушена закрити свої сторінки у соціальних мережах.

"Ніколи б не подумала, що буде такий інтерес до моєї сторінки. І коли мої фото з відпочинку почали ліпити до чого завгодно, звичайно, мені це стало неприємно. Особливо, коли це було зроблено без мого дозволу", - обурюється регіоналка.

Втім, у своїх силах вона упевнена.

"Завжди вчилась гарно, на першому курсі, на першому ж екзамені отримала найвищу оцінку серед потоку. Двійок-трійок, такого не було. Я завжди отримувала стипендію", - запевняє Сисоєва.

Нагадаємо, 23-річну Ольгу ще не призначили на посаду директора філармонії остаточно. Зараз вона виконує обов’язки директора.

Фото з сайту "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів