Різ Візерспун заарештували й звинуватили у хуліганстві

22 квітня 2013, 10:09

Американську актрису Різ Візерспун заарештували за хуліганство.

Автомобіль із 37-річною зіркою та її чоловіком Джеймсом Тотом зупинили на дорозі в Атланті, штат Джорджія, повідомляє "CNN".

Як йдеться у поліцейському рапорті, вранці в п'ятницю патрульні звернули увагу на автомобіль "Ford Fusion", який буквально петляв дорогою.

Коли машину зупинили, правоохоронці відчули від водія - чоловіка Візерспун Джеймса Тота сильний запах алкоголю. Також поліцейські відзначили, що у Тота були припухлі й червоні очі.


Водієві запропонували пройти тест на алкоголь. Після цього Різ Візерспун, незважаючи на вказівки патрульного залишатися в машині, вийшла і запитала: "Ви знаєте, як мене звуть?".

Коли співробітник поліції відповів, що йому ні до чого знати її ім'я, актриса заявила: "Скоро ви дізнаєтеся, хто я така. Скоро ви будете у всіх новинах!".

На Різ Візерспун та її чоловіка Джеймса Тота вдягли наручники

Після цього Візерспун повернулася в машину, та згодом, незадоволена тим, що тест затягувався, вийшла знову. Поліцейські попередили зірку, що наступного разу вона буде заарештована.

Різ сіла в авто, однак за мить з вікна повідомила поліцейському, що не вірить, ніби він справжній.

Коли ж патрульний почав надягати на Тота наручники, Візерспун покинула машину втретє і запитала поліцейського, що відбувається. Той велів порушниці сісти назад, але вона нагадала йому, що є громадянкою США і їй дозволено стояти на американській землі. У цей момент поліцейський вирішив заарештувати актрису.

Спочатку вона пручалася, але після умовлянь чоловіка заспокоїлася. Візерспун і Тота відвезли у відділок, де їй пред'явили звинувачення в хуліганстві, а йому - в управлінні автомобілем в стані сп'яніння.

Як з'ясувалося, рівень алкоголю в крові Джеймса Тота становив 1,39 проміле, що значно перевищує допустиму норму у 0,08 проміле.

У суботу вранці Різ Візерспун з чоловіком відпустили під заставу. У понеділок має відбутися судове слухання по цій справі.

Різ Візерспун вже прокоментувала ситуацію, повідомляє "TMZ".

Акторка заявила, що дуже шкодує через свою поведінку:

"Хочу сказати, що я дійсно випила занадто багато, і мені соромно, що я наговорила. Це була безперечно страшна ситуація, і я злякалася за мого чоловіка, але мені немає жодного виправдання. Я проявила неповагу до офіцера, який просто робив свою роботу".

Прінтскрін "Us Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів