Доліна йде зі сцени

22 квітня 2013, 16:00

Російська співачка Лариса Доліна, за прикладом Алли Пугачової, збирається залишити сцену.

57-річна артистка прийняла не просте для себе рішення - наступного року вона завершить гастрольну діяльність, пише "Heart.ru".

Незважаючи на величезний попит на концерти Доліної, зараз співачка хоче взяти тайм-аут.

Основна причина - не лише сімейні клопоти, яких зараз у Лариси Доліної додалося з появою на світ онучки, але й нова приваблива пропозиція.


Днями артистку затвердили на одну з ролей у мюзиклі "Чикаго". Доліній доведеться зіграти у виставі тюремщицю - маму Мортон. Колись десять років тому, в цій ролі була Лоліта Мілявська.

Доліна "зав'язує" з гастролями

Як того вимагають умови постановки, Доліній з серпня треба приступити до репетицій, а вже в новому сезоні - почати грати в "Чикаго".

За прикладом бродвейських шоу, російський варіант вистави буде йти в Москві щодня, крім понеділків. Отже, всім основним зіркам постановки належить постійно бути у місті.

Чоловік Лариси Доліної, її директор Ілля Спіцин вирішив не коментувати роль співачки в мюзиклі "Чикаго", але підтвердив, що його дружина дійсно має намір зробити тривалу перерву в гастролях.

"Я можу вам сказати тільки одне - Лариса Олександрівна дійсно закінчує гастрольну діяльність. Зараз у нас були концерти без перерв два роки поспіль. Але буквально в найближчі дні ми завершуємо всі гастролі і повністю будемо займатися роботою в мюзиклах", - зауважив він.

Фото "Heart.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів