Сусіди Лоліти поскаржилися на неї Путіну

23 квітня 2013, 10:18

Російську співачку Лоліту Мілявську невзлюбили сусіди.

Деякі мешканці будинку, де проживає артистка, поскаржилися на неї президенту Росії Володимиру Путіни, пише "Комсомольская правда".

Сусіди написали главі державі листа, де заявили, що "голосноголоса представниця шоу-бізнесу Лоліта Мілявська, не бажаючи платити за утримання своєї нерухомості в елітному будинку в центрі Москви, влаштувала цькування Товариству власників житла (ТВЖ)".

Нагадаємо, більше року тому почалася бійка Лоліти Мілявської з ТВЖ, обслуговуючим її квартиру на Таганці. Співачка була незадоволена тим, що з неї кожен місяць вимагають неймовірні гроші за утримання будинку.


Зрештою Лоліта звернулася за допомогою до Путіна й подала до суду на ТВЖ. Після чого житлові контори була ліквідована. Але деякі мешканці виявилися незадоволені таким станом речей і написала своє звернення до президента Росії.

Лоліта впевнена у своїй правоті

Лоліта вже прокоментувала нинішню ситуацію з сусідами. Співачка впевнена у своїй правоті.

"Суди протягом року розбирали кожен папірець і прийняли рішення про ліквідацію ТВЖ. Мешканців, які підтримують ТВЖ, з 83 квартир нашого будинку - всього 16 осіб. А наших підписів - близько 35. Ми просто хочемо вибрати раду будинку, який обслуговуватиме житло за чесні гроші", - зауважила поп-виконавиця.

"Ставка уряду Москви - 25 рублів за обслуговування квадратного метра площі. Цих грошей достатньо, і я не повинна платити по три тисячі євро на ремонт то паркінгу, то ще чогось. Я б сказала, що цей лист - агонія. Вони не хочуть здаватися. Але я чекаю вступу в силу рішення суду", - додала Мілявська.

Нагадаємо, після того, як Лоліта написала листа Путіну, той пообіцяв їй допомогти.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів