Стали відомі українські учасники "Нової хвилі-2013"

26 квітня 2013, 15:15

25-го квітня у Москві відбувся півфінал міжнародного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля-2013", у результаті якого було обрано представників від кожної країни-учасниці.

Україну цього року в Юрмалі представить солістка гурут "Gochitza" Ольга Діброва та учасник одного з талант-шоу Аркадій Войтюк.

Про це повідомляє піар-служба конкурсу.

Усі учасники півфіналу "Нової хвилі-2013" виконали три композиції: світовий хіт, шлягер країни і авторську пісню.


"Незважаючи на те, що фінал проходив у Москві, я співав виключно українською мовою. І навіть члени журі говорили зі мною українською. Думаю, дух батьківщини і приніс мені успіх", - поділився Аркадій Войтюк.

Войтюк не став переможцем талант-шоу, зате поїде до Юрмали

"Звичайно, в Юрмалу я їду за перемогою. Але, якщо я повернуся додому без першого місця, я не турбуватимуся. Адже абсолютно не важливо, хто з нас з Аркадієм переможе. Є речі важливіші в цьому житті", - сказала Ольга Діброва.

Оля Діброва представить країну на "Новій хвилі-2013"

Оцінювали конкурсантів під керівництвом голови журі Ігоря Крутого, режисер-постановник конкурсів Олександр Ревзін, музичний продюсер конкурсів Анастасія Мухіна, музичний продюсер, композитор і фіналіст конкурсу "Нова Хвиля – 2005" Брендон Стоун і співак Домінік Джокер.

До слова, цього року значно розширилася географія конкурсу. Окрім вокалістів з СНД, у півфіналі співали хлопці з Індонезії, Швейцарії, Хорватії, Румунії, Аргентини, В'єтнаму, Куби і навіть з маленького африканської держави Свазіленд.

Фото надане піар-службою та фото зі сторінки Дібрової у ВКонтакте

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів