Пугачова збирається писати мемуари

30 квітня 2013, 13:47

Російська співачка Алла Пугачова планує написати мемуари заради своїх онуків.

Артистка, яка раніше заявляла, що не збирається писати автобіографію, оскільки не хоче "жити минулим", задумалась про написання мемуарів.

Про це Пугачова розповіла в понеділок в ефірі радіо "Коммерсант FM", пишуть РИА Новости.

"Я колись сказала, що ніколи в житті писати не буду - не хочу, і все. Я ніколи не жила минулим, жила лише сьогоденням, а зараз у мене такий період, що я думаю про майбутнє. Ймовірно, з віком настає такий момент, коли ти починаєш думати: "Слухай, про тебе стільки понаписували і стільки неправди. І ось так це і залишиться?", - зауважила Примадонна.


За її словами, її більше турбує навіть не думка величезної аудиторії, а що про неї знатимуть власні онуки.

Пугачова напише мемуари заради онуків?

"Думаю, напишу хоча б що-небудь для них, розповім, яке у мене було дитинство, хоча б список пісень перерахую, що я заспівала. Ось стала щось замислюватися. І мені це не дуже подобається. У цьому є щось сумне" , - зізналася співачка.

Також Пугачова в черговий раз заявила, що не збирається продовжувати концертну діяльність.

"Я зрідка займаюся проектами - "Різдвяні зустрічі", "Фактор А". намагаюсь щось таке робити, але не скажу, що мене сильно тягне концертувати, тому що це досить складно для мене. Хоча, голос, на щастя, вже більше або менш повернувся", - пояснила співачка.

"Я сказала, що я пішла. Якщо вже сильно проситимуть, то я подумаю, але я сказала "пішла", значить "пішла", - додала Пугачова.

Нагадаємо, у 2009-ум році Примадонна заявила, що йде зі сцени. Після закінчення її прощального гастрольного туру в березні 2010-го вона не дала жодного концерту.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів