У дітей Джексона з'явився новий батько

7 травня 2013, 11:47

Навколо походження дітей покійного поп-короля Майкла Джексона знову розгорівся скандал.

Британський актор та давній друг співака Марк Лестер запевняє, що він є справжнім біологічним батьком всіх трьох спадкоємців артиста - Принца, Періс і Бланкета, повідомляє "Ace Showbiz" з посиланням на "The Mirror".

Раніше Лестер, який є хрещеним батьком дітей Джексона вважав, що є біологічним татусем Періс. Однак тепер актор претендує на усіх дітей поп-короля.

Чолов'яга згадав, як у 1995-му році Майкл попросив пожертвував йому свою сперму.


"Він тоді подзвонив мені і запитав: "У тебе немає ніяких проблем з дітонародженням?". Він ніби жартував, і я теж відповів жартома: "Та мені достатньо подивитися на дівчину - і вона вже вагітна", - розповів Лестер.

"І тоді Майкл дуже просто запитав: "Ти мені не допоможеш?" Я подумав, що він хоче від мене якихось дій по відношенню до Деббі Роуд, і відповів: "Ні, не думаю". Але трохи менше, ніж через рік, Майкл попросив мене дати йому свою сперму, і я погодився", - додав він.

Марк Лестер (праворуч) гадає, що може бути батьком усіх трьох дітей Джексона

За словами Лестера, йому довелося двічі ходити в клініку - тобто пожертвування було два рази, що здалося йому дивним.

"Взагалі його прохання було дуже дивним, але за життя Майкла я ніколи про нього не згадував і не думав. Я адже віддав сперму безкорисливо", - зауважив чоловік.

За кілька років опісля Джексон оголосив про народження свого первістка Принца. Пізніше народилися і Періс з Бланкетом. І ось зараз Марк Лестер замислився про те саме прохання поп-короля і вирішив, що вся трійця, цілком можливо - його біологічні діти.

Актор сподівається, що всім дітям дозволять зробити ДНК-тест за їх згодою і при досягненні необхідного віку, але сам не збирається примушувати їх.

"Я просто хочу налагодити з ними зв'язок і стати їх хрещеним батьком, як і задумував Майкл. Мені здається, що переривати наші стосунки дуже жорстоко. Це не те, чого б хотів Майкл", - зауважив він.

Нагадаємо, після смерті Майкла Джексона Лестер втратив змогу спілкуватися з дітьми. Таким було рішення матері Майкла, Кетрін Джексон.

До слова, не лише Марк Лестер претендує на батьківство дітей Джексона. Так само вважає себе татусем хоча б одної дитини співака його колишній охоронець Метт Фіддз.

Фото m.nodeju.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів