Вітас загримів до лікарні й хоче звинуватити свою жертву у наклепі

13 травня 2013, 10:21

Російський співак Вітас, який днями збив велосипедистку, опинився в лікарні. Артист планує подати скаргу на поліцейських, які його затримали та на свою жертву - за наклеп та знущання.

Про госпіталізацію Вітаса повідомив його продюсер Сергій Пудовкін, пише "НТВ" з посиланням на "Эхо Москвы".

За словами чоловіка, співак опинився в лікарні з вини очевидців ДТП:

"Очевидці події знущалися над виконавцем, через це самопочуття Вітаса різко погіршився".


За даними "Дней.ру", медики госпіталізували артиста з серцевою недостатністю.

Та незважаючи на погане почуття, Вітас прокоментував ситуацію:

"Ніщо не давало права ані правоохоронним органам, ані людям з мобільними телефонами знущально знімати і провокувати мене, доводити до істеричного стану моїх близьких. Якщо в якійсь події брала участь або була задіяна відома людина, це не означає, що потрібно влаштовувати над нею суд Лінча".

"Я готовий був відразу ж слідувати у відділення поліції, писати необхідні пояснення, але, на жаль, протягом п'яти годин творилося огидне реаліті-шоу. Можу підтвердити, що я був абсолютно тверезий", - зауважив він.

Під кінець Вітас заявив: "Я не дівчина, щоб скаржитися, але... Цей п'ятигодинний кошмар я запам'ятаю на все життя".

Вітас опинився в лікарні й продовжує наполягати, що за кермом був не він

У свою чергу продюсер співака заявив, що той готовий оплатити лікування велосипедистки, яка потрапила під колеса, але визнавати свою провину Вітас відмовляється.

Більше того, поп-виконавець планує притягнути до суду поліцейських та збиту ним велосипедистку за наклеп.

Зокрема, Вітас образився, що його тримали 5 годин у наручниках, пише "Экспресс-газета".

За словами продюсера співака, замість того, щоб відвести Вітаса у відділення, його п'ять годин тримали в наручниках на вулиці. А адвокат артиста Сергій Жорін вважає, що у захисту є підстави вважати, що інформація, надана потерпілої, не відповідає дійсності.

"Є підстави вважати, що більша частина з цієї інформації не відповідає дійсності. Якщо ці факти підтвердяться, то ми будемо ініціювати кримінальну справу стосовно потерпілої за статтею "наклеп", - сказав юрист.

Адвокат артиста також має намір ініціювати перевірку щодо співробітників поліції, які затримали Вітаса. За словами Жоріна, поліцейські фактично "закували" співака в наручники, протримали 5 годин закутим, дозволивши натовпу робити все, що той забажає: фотографувати, знімати на відео, ображати.

Цікаво, що незадовго до заяви адвоката про намір подати позов проти поліцейських та велосипедистки, на сайті Вітаса з'явилося вибачення.

У заяві співак просить пробачення у 28-річної Ольги Холодової, яка потрапила під колеса його авто:

"Пані та панове! Ольга! І всі учасники події 10-го травня близько ВВЦ! Ми просимо прийняти наші вибачення, особливо Ольгу, постраждалу велосипедистку. Інцидент, що трапився, викликає у нас найщиріші переживання і біль. Цього не повинно було статися, але тепер ми можемо тільки шкодувати про події і розраховувати на Ваше людське прощення".

Нагадаємо, 10-го травня Вітас на своєму автомобілі "Infiniti" збив велосипедистку. Постраждала відбулася легкими травмами, проте дуже злякалася, коли співак вискочив з машини і почав погрожувати їй пістолетом. Потім з'ясувалося, що це був муляж.

Коли поліція схопила Вітаса, той падав на коліна і говорив, що у нього проблеми з серцем. У відділенні він відмовився від перевірки на алкогольне сп'яніння. За цей Вітаса можуть позбавити прав на два роки.

Пізніше представник музиканта заявив, що за кермом іномарки був водій співака, а сам Вітас знаходився на пасажирському сидінні.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів