Собчак оголосила війну товстунам

14 травня 2013, 11:24

Російська телеведуча і тусовщиця Ксенія Собчак вкотре розполохала інтернет.

Білявка у своєму Twitter оголосити війну всім повним людям.

У властивій їй манері Собчак назвала їх "жиробасами" і заявила, що почне з ними боротьбу з власного чоловіка Максима Вітограна.

"Єдине в чому я повністю згодна з Лимоновим, так це в Жирофашизмі :)) Давайте начистоту - не повірю, що хоча б одній жінці приємно бачити і мати мужика з пивним пузом і жирним ляшками", - написала Ксюша.

Собчак виступила проти "жиробасів"

"Любов все стерпить, але якщо ти не хворий, а просто не можеш себе стримати і не жерти, який ти на хрін мужик? Де сила волі?" - додала вона.

Наразі основний гнів Собчак поки що спрямований проти чоловічої статі - "товстих хлопчиків з заздрісними очима".

Подібні висловлювання породили у відповідь шквал обурення. Багато хто звинуватив тусовщицю у ненависті та розпалюванні скандалів.

"Зверніть увагу на те, яку жиробаси влаштували мені істерику. А я ж навіть не пропоную їх люструвати", - відповіла Собчак.

До слова, на слова Ксенії виникли зауваження, що її власний чоловік Максим Віторнаг також не відрізняється ідеальною фігурою. Білявка не розгубилася і опублікувала знімок Віторгана у магазинного прилавка, де бідолашний завис над кисломолочними продуктами.

Ксюша посидала чоловіка на дієту

"Купуємо тільки 0 відсотків жирності! :)) Чоловік сумує :)" -підписала знімок Собчак.

Сам Віторган теж прокоментував настрій дружини: "Вам всім жарти, а мені тепер бігати до ранку в дублянці і валянках! Марафон на підтримку повних! Хто розворушив мою дружину на ніч дивлячись?))".

Собчак ж продовжує почате і пише образливі твіти:

"Не знаю як там жиробаси, а я після ранкового ефіру вже на роликах :)))!".

Фото "Экспресс-газеты" та з Twitter Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів