Охлобистіна можуть виселити з будинку

15 травня 2013, 11:56

Один з найпопулярніших російських акторів Іван Охлобистін досі не вирішив квартирне питання. Зараз він зі своєю великою родиною живе у таунхаусі, який через 11 років в нього можуть забрати.

Про це зірка "Інтернів" розповів журналу "Антенна", пишуть "Дни.ру".

Як відомо, Охлобистін та його сім’я має мають дуже скромні потреби. Тому Іван не переймається тим, що коли він піде з кіно, його статки будуть значно меншими.

"Нам зручніше по лісу ходити і стоянки міняти. І я не бачу проблеми в тому, що грошей буде менше. Адже моє життя за три роки, що знімаюся в "Інтернах", ніяк не змінилося. Дзвонять друзі, просять позичити, підкинути, і ми виручаємо, як виручали колись нас, голодранців. Мені по життю дуже щастить. Господь підкидає хороших людей ", - зізнався артист.


Охлобистін ніколи не параймався грошима

Однак Охлобистін так і не вирішив своє одвічне квартирне питання.

"Таунхаус, в якому живемо, виділений за соціальною програмою. Нам там добре і начебто не тісно. Але за фактом, коли Саві (наймолодшій дитині Охлобистіна) виповниться 18 років, у нас цей будинок відберуть. Зараз сину сім", - повідомив актор.

"Хоча старшій, Анфісі, виповниться тоді 27 років, і всі інші дітки теж будуть дорослі, тож можна не хвилюватися. Але якби підвернулася квартирка яка – чому б ні. Взагалі будинок хочу, кілометрів на 300 від Москви. Тут мене нічого не тримає", - зазначив Охлобистін.

Нагадаємо, нещодавно Іван казав, що покінчить з кіно, коли роздасть усі борги.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів