Кейт Мосс робить манікюр подружкам

15 травня 2013, 17:47

Якщо супермоделі Кейт Мосс колись набридне ця робота, у неї тепер є "запасний" фах.

Красуня розповіла, що страшенно любить робити манікюр і по вихідних чаклує над ручками подруг та своєї 10-річної доньки.

Про те, як слід обирати кольори та доглядати за нігтями, вона розповіла французькому журналові "ELLE", пише "Contact Music".

"Завдяки моїй дочці, Лілі Грейс, яка любить яскраві кольори, я експериментую з флюорисцентними лаками в рожевих, зелених та помаранчевих тонах. Для літа мені подобаюся ці кольори", - поділилася Кейт.


Порада від Кейт Мосс: нігті та губи не мають бути одного кольору

"На вихідних я – головна манікюрниця, люблю працювати з нігтями подруг і моєї дитини", - розповіла вона.

На думку Мосс, нігті для жінки мають таке ж величезне значення, як мейкап чи волосся. Саме тому особисто вона свої "освіжає" кілька разів на тиждень.

"Я ніколи не роблю однаковий колір на губах та нігтях. Колір лаку обирається, як аксесуар, і має завжди бути іншого відтінку, ніж ваш одяг чи макіяж", - дала настанову супермодель.

"Треба якнайчастіше наносити олію на кутикули, дотримуватися збалансованої дієти й пити тонни фруктових соків, щоби отримувати багато вітамінів... У мене нема улюбленого рецепта, але маю слабкість до зелених смузі", - зазначила Кейт.

Фото АР з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів