Собчак влаштувала розпродаж спіднього

20 травня 2013, 11:56

Російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак влаштувала грандіозний розпродаж одягу зірок. Метою заходу було зібрати гроші на благодійність.

Ксюша навіть дала назву розпродажу - "Барахолка Барабаки", пише "Комсомольська правда в Україні".

З ініціативи Собчак зірки виставили непотрібні речі зі своїх гардеробів на розпродаж, доходи від якго підуть на допомогу одному з російських інтернатів.

"Цю барахолку я вирішила створити п'ять років тому, коли зрозуміла, що у безлічі моїх подруг, та й у мене, дуже багато дорогих ексклюзивних речей, які хтось по роботі, хтось, бо має великий достаток, не вдягають більше одного-двох разів", - пояснює Ксенія.


Ксюша продала усі свої ліфчики..?

"Тому якщо в гардеробі Уляни Сергієнко висить сукня, яку вона одягла двічі, або в моєму висить піджак "Chanel", в якому тричі виходила я, чому б не ініціювати такий розпродаж, причому за дуже невеликі гроші? Це корисна справа і багато хто це підхопили. Сьогодні практично всі мої подружки раз на рік наперед здають речі, телефонують мені, мовляв, у мене накопичилося, чекаємо, щоб віддати", - розповіла Собчак.

Попит на речі був високий

Витівка телеведучої відбулася вчетверте. У результаті вдалося зібрати на благодійність 1230000 рублів (понад 310 тисяч гривень).

Фото "Комсомольської правди"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів